Economistul Mircea Coșea a dat o serie de recomandări pentru perioada care va urma

Românii trebuie să evite să ia credite și să fie conștienți că trebuie să pună bani pentru ceea ce se va întâmpla în special după luna martie 2022. Avertismentul crunt a fost lansat de celebrul economist Mircea Coșea. El a dat o serie de multe recomandări pentru perioada care va urma.

În opinia sa, „O să fie rău! Românii trebuie să evite să ia credite. Va fi jale după luna martie 2022. El a fost extrem de categoric: toți trebuie să facem cheltuieli pentru casă și să ne păstrăm economiile doar în moneda națională”.

“Toată omenirea a intrat în criză. Nu e numai o criză pandemică, e o criză economică”

Mai multe detalii despre ce va urma în anul 2022 a oferit cunoscutul economist într-un interviu pentru DC News. El a spus că anul viitor va fi foarte dificil din punct de vedere financiar.

Astfel, „Pentru 2022, le-aș recomanda oamenilor să conștientizeze faptul că am intrat în criză. Toată omenirea a intrat în criză. Nu e numai o criză pandemică, e o criză economică, ce s-a amplificat printr-o inflație foarte puternică, prin apariția primelor semne ale unei crize energetice și alimentare. România nu va scăpa de…

Citeste continuarea Aici

You might also like