După o vacanţă de coşmar în Egipt, Ela Crăciun s-a delectat la SPA

Ȋnceputul de an se anunţa a fi unul promiţător pentru Ela Crăciun, prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii tv ,,Numai de bine”, care s-a decis ca imediat după Crăciun să meargă într-o aventuroasă vacanţă în Egipt, alături de prieteni şi familie.

Chiar dacă entuziasmul tuturor a fost la cote maxime, lucrurile aveau să ia o cu totul altă întorsătură odată ajunşi la destinaţie, când programul de vizitare intens şi condiţiile de cazare precare şi-au spus cuvântul.

,,Dacă nu eşti genul de persoană aventurieră şi căreia să-i placă să se trezească „cu noaptea în cap”, atunci a merge cu grupul nu este cea mai bună variantă. Nici noi nu suntem matinali și nu ne place să ne facă altcineva programul, dar a fost o experienţă pentru care suntem recunoscători. Ştim ce nu o să mai alegem data viitoare.”, a declarat Ela Crăciun pe blogul ei despre deplasarea sa recentă în Egipt.

O destinaţie tare dragă ei, Egiptul i-a adus aminte îndrăgitei prezentatoare tv şi antrenoare de parenting de prima ei excursie în tărâmul piramidelor, de acum 17 ani, când a văzut cu totul alţi ochi acestă destinaţie. Aceste frumoase…

Citeste continuarea Aici

You might also like