După 14 ani, Carmen de la Sălciua părăsită de unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei: “Drumurile noastre se separă”

După 14 ani, Carmen de la Sălciua părăsită de unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei: “Drumurile noastre se separă”

Despărțire neașteptată în lumea muzicii de petrecere! Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa au decis ca din anul 2023 să nu mai colaboreze împreună! Cei doi artiști vor s-o ia pe drumuri separate.

Timp de 14 ani, Carmen de la Sălciua și Nelu Popa s-au dedicat împreună muzicii de petrecere. Au investit fiecare leu în meseria lor, ba chiar au făcut și foamea, iar acum, soarta a decis să umble pe cărări diferite.

Din motive doar de ei știute, unele mai mult sau mai puțin importante, au hotărât ca de la anul să urmeze căi distincte.

Nelu Popa a mărturisit că au existat anumite motive, în special legate de proiectele lor muzicale, care au dus la această despărțire neașteptată pe plan profesional.

„Din păcate, drumurile noastre se separă. O să-mi fac trupa mea proprie. M-am gândit mai bine și cred că ăsta e un drum pe care trebuie să-l urmez. Nu pot să onorez chiar toate evenimentele, fiind implicat în proiectul cu Carmen. Tocmai de aceea, am decis să merg pe calea mea și din cauza asta…

Citeste continuarea Aici

You might also like