Dr. Alban s-a intors in Romania pentru videoclipul piesei „Moving On” cantata in duet cu Admiral C4C si Lian Ross

Surprize muzicale pentru iubitorii muzicii bune vin din partea unui grup de artisti internationali in frunte cu celebrul Dr. Alban. Artistul lanseaza o noua piesa in colaborare cu Admiral C4C si Lian Ross, plus un videoclip filmat in Romania, toate pentru piesa „Movinng On”.
Un nou videoclip si o piesa s-au lansat zilele acestea iar „vinovati” sunt Dr. Alban, Admiral C4C si Lian Ross. „Piesa se numeste „Moving On” si este un îndemn de a depăși momentele dificile, de a merge inainte. Dr. Alban și Admiral C4C sunt la prima colaborare, au compus piesa și au scris versurile ca un mesaj clar, adresat celor care se află într-o relație toxică și trebuie să capete curajul de a încheia acest ciclu și de a merge mai departe”, spune impresarul Radu Groza.

mooving on

Lansarea oficială a videoclipului noi piese, produsa de firma LAZ Production, va avea loc in curand. Impresarul Radu Groza este producatorul si managerul proiectului. Videoclipul a fost filmat la Wonderland, in Cluj Napoca, o locație care i-a plăcut artistului foarte mult. Piesa a fost înregistrată la casa de productie HaHaHa Production, a lui Smiley. cu ajutorul lui Șerban Cazan. Echipa care s-a ocupat de…

Citeste continuarea Aici

You might also like