Dosarul vizitei în SUA, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, este judecat de Tribunalul București

Astăzi, 30 iunie 2022, Liviu Dragnea este așteptat la Tribunalul București, ședința de judecată fiind programată pentru ora 10:30.

În prezent, Liviu Dragnea este acuzat de trafic de influență și de folosirea autorității unei persoane, care deține o funcție de conducere într-un partid politic, în scopul obținerii pentru sine de foloase necuvenite.

Liviu Dragnea este așteptat astăzi, 30 iunie, la Tribunalul București

Dosarul vizitei în SUA, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, este judecat de Tribunalul București. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut în esență următoarea stare de fapt:

Astfel, între ianuarie 2017 și mai 2017, inculpatul Liviu Dragnea ar fi primit de la unul dintre oamenii de afaceri foloase necuvenite pentru sine și pentru partidul politic din care făcea parte, constând în:

– asigurarea accesului la evenimentele din cadrul Ceremoniei de învestire a președintelui SUA, din perioada 17 – 21 ianuarie 2017, desfășurate la Washington D.C (S.U.A), în baza unui pachet de beneficii în valoare de 250.000 dolari, acces obținut prin intermediul unui om politic și de afaceri american, vicepreședinte al…

Citeste continuarea Aici

You might also like