Dosar penal pentru un bărbat care a transport un câine legat de maşină, animalul fiind rănit

După ce a transport un câine legat de maşină, l-a abandonat pe malul unui râu, animalul  fiind deja rănit, un bărbat de 48 de ani din Leordeni, este cercetat penal pentru această faptă, a informat, joi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„La data de 26 august a.c., în jurul orei 16,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Leordeni, un câine este transportat fiind legat de un autoturism. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Bărbatul, de 48 de ani, din Leordeni, a afirmat că a vrut să transporte, în remorcă, câinele într-o altă locaţie, însă animalul a sărit din remorcă şi s-a rănit până să observe el acest lucru. Ulterior, bărbatul a abandonat câinele rănit pe malul unui râu”, a precizat sursa citată.

În urma discuţiilor cu poliţiştii, acesta ş- a recunoscut fapta, spunând că o regretă, dar a recuperat câinele din zona unde îl abandonase, după care l-a transportat la un cabinet veterinar, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Pentru fapta…

Citeste continuarea Aici

You might also like