Discuţii despre includerea României în Visa Waiver, dintre Florin Cîţu şi Nancy Pelosi

În cadrul vizitei în Statele Unite, preşedintele Senatului României, Florin Cîţu, s-a întâlnit la Washington cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi.

În urma discuţiilor dintre cei doi a fost şi despre includerea României în programul Visa Waiver şi dezvoltarea capacităţilor armatei române.

În opinia sa, „Întâlnire cu al treilea om în stat din SUA, în ziua în care se împlinesc 18 ani de când România a depus documentele de aderare la cea mai puternică alianță politico-militară din istorie, NATO!”, a declarat Florin Cîţu, într-o postare publicată pe Facebook.

Din punct de vedere aniversar, politicianul român a menţionat că în acest ani se împlinesc 25 de ani de  Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii.

Astfel, „Celebrăm 25 de ani de Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii. O discuție deschisă cu președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, despre importanța României în alianța transatlantică, despre includerea României în programul Visa Waiver și dezvoltarea capabilităților forțelor armate române. Am căutat împreună noi oportunități de…

Citeste continuarea Aici

You might also like