Directorul Poştei Române spune că este nevoie de oameni pentru a-i înlocui pe cei care ies la pensie

Directorul uneia dintre cele mai importante instituții din România a anunțat că sute de oameni ies la pensie lunar, motiv pentru care este mare nevoie de personal care să ia locul celor care pleacă.

În afirmaţiile sale, directorul instituţiei Valentin Ştefan spune că sute de oameni pleacă, lunar, de la Poşta Română pentru a se pensiona. Pe acest fond, directorul spune că este nevoie de oameni pentru a-i înlocui pe cei care pleacă, precizând și care este salariul mediu lunar.

În contextul financiar, directorul Poștei Române spune că oficianții, poștașii și șoferii primesc un salariu mediu de 1.900 lunar, la care se pot adăuga și bonusuri.

Astfel, ”La Poştă avem undeva venitul mediu în companie, şi salariul de bază şi bonusuri şi sporuri undeva la 4.100 de lei, în medie, brut. Se impozitează, coboară mult sub 4.000 de lei. Acum, dacă ne uităm strict la operaţional, la oficianţi, poştaşi, soferi, salariul mediu este 1.900 de lei, salariul net. De aici problema cu lipsa de angajaţi şi de interes faţă de companie”. a spus Valentin Ştefan.

De asemenea, directorul Poștei Române a mai spus că nu există o problemă în ceea…

Citeste continuarea Aici

You might also like