Din ce motive, ducii William și Kate pleacă de la Palatul Kensington?

În prezent, William și Kate se pregătesc să se mute într-o nouă locuință pe domeniul Windsor Estate. Mutarea ducilor de Cambridge va avea loc în această vară.

Prințul William și Kate au confirmat că vor părăsi Palatul Kensington pentru a putea fi mai aproape de regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani.

Ridicat în 1831, noul refugiu de gradul II din Cambridge se află pe proprietatea regală de 655 de acri din Berkshire, la mică distanță de Capela St. George și Castelul Windsor.

Surse apropiate familiei sugerează că cei din Cambridge au dorit să fie mai aproape de regină, acum în vârstă de 96 de ani, care a suferit probleme episodice de mobilitate în ultimele luni și, de asemenea, să asigure o școală bună pentru cei trei copii ai lor.

Astfel, George, în vârstă de 8 ani, Charlotte, 7 ani, și Louis, de 4 ani, sunt așteptați să înceapă școala în septembrie.

Astfel, „Kate și William își doreau foarte mult o casă modestă pentru a-și începe o nouă viață în Windsor. Adelaide Cottage se potrivește pentru că este o casă cu patru dormitoare și nu au nevoie de mai mult, deoarece nu au personal locuit, a declarat o sursă…

Citeste continuarea Aici

You might also like