Din cauza unei explozii, într-un club din capitala Azerbaidjan, o persoană a murit și alte 31 au fost rănite

În urma unei explozii care a avut loc azi-noapte într-un club din capitala Azerbaidjan, Baku. O persoană a murit și alte 31 au fost rănite după ce un incendiu a izbucnit ca urmare a deflagrației, relatează Associated Press, citată de Reuters.

Din primele cercetări, se precizează că explozia ar fi fost provocată de o scurgere de gaze. În prezent, ancheta este în desfășurare, potrivit AP, care citează un purtător de cuvânt al ministerului de interne.

În opinia sa, „24 dintre cei răniți au fost spitalizați, majoritatea cu arsuri, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului sănătății, citat de AP.

Ministerul situaţiilor de urgenţă a declarat că „a primit informaţii despre o explozie la o instalaţie de pe strada Tarlan Aliyarbeyov” din Baku, duminică, la orele 03:00 (sâmbătă, 02:00 – ora României), conform Agerpres, care citează AFP.

Însă, despre numărul total, al persoanelor prezente la faţa locului la momentul exploziei nu a fost precizat, însă comunicatul indică faptul că sunt în curs de desfăşurare operaţiuni de căutare şi salvare. Totodată, pe site-ul ministerului au fost publicate fotografii din…

Citeste continuarea Aici

You might also like