DESPĂRȚIRE DUREROASĂ PENTRU ANCA SEREA!

Inevitabil,momentul în care copiii cresc și pleacă de acasă este unul extrem de greu și de emoționant pentru fiecare mamă. Acum este rândul Ancăi Serea să experimenteze acest lucru, iar vedeta s-a arătat extrem de emoționată. Fiul său cel mare, David a plecat la studii în străinătate.

A sosit clipa în care Anca Serea trebuie să își lase „liber” fiul. Acesta a fost acceptat la o facultate din Olanda, iar tânărul este gata să plece. Pentru mama sa însă, despărțirea a fost una emoționantă și grea, care deși este extrem de mândră de reușita fiului său, l-a privit cu tristețe cum a plecat.

Vedeta a recunoscut că o să îi fie destul de greu să îl știe departe, dar nu poate sta în calea fericirii și dezvoltării lui. Astfel că, într-un mesaj  publicat pe rețelele de socializare, vedeta și-a dezvăluit gândurile și sentimentele.

„Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri… David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândra că am un băiat atât de bun și de…

Citeste continuarea Aici

You might also like