Descoperă tot ce trebuie să știi despre cele mai populare tipuri de pardoseli din care poți alege!

Atunci când te-ai decis să amenajezi un anumit spațiu, fie că este vorba de propria casă, birou, sau chiar o hală, cu siguranță vei avea nevoie de o pardoseală calitativă, rezistentă în timp, care să se potrivească spațiului în care urmează să fie montată.

Totuși, înainte de a face o astfel de investiție, este bine să te informezi în legătură cu opțiunile pe care le ai la dispoziție, și astfel îți vei da seama care este cea mai bună alegere. Află, din rândurile de mai jos, informații importante și aspecte tehnice despre pardoseli epoxidice, pardoseli decorative sau chiar din beton!

Pardoseli epoxidice, o variantă foarte căutată

Fiind obținute din rășini epoxidice, adică din substanțe chimice a căror stare de agregare naturală este lichidă, aceste pardoseli sunt utilizate cu precădere în spațiile sterile, în locuri în care traficul se desfășoară intens. De exemplu, în cazul în care dorești să îți deschizi o hală sau un magazin, ori să amenajezi un showroom, pardoseala epoxidică este cea mai indicată alegere. Suprafața obținută va fi plană, nu vor exista denivări sau praguri, fiind foarte confortabilă, dar…

Citeste continuarea Aici

You might also like