De unde cumperi haine de blană de lux? TOP 3 sfaturi despre cum să alegi magazinul

Odată cu expansiunea comerțului în mediul online, doar un singur click te mai desparte de magazinele din întreaga lume. Cu toate acestea, diferența de curs valutar, taxele vamale și alte tipuri de comisioane te împiedică să faci achiziții din magazinele de peste granițe, de cele mai multe ori.

Din fericire, există medii de achiziție de încredere și în România, de unde poți cumpăra haine de blana de lux, chiar și modele concepute de marii designeri italieni. Cum alegi magazinul potrivit și la ce trebuie să fii atentă? Te învață experții în domeniu, venind în întâmpinarea ta cu 3 sfaturi pe care să le urmezi.

 

Vezi dacă magazinul de unde vrei să cumperi este certificat Furmark

Dacă magazinul de unde cumperi este certificat Furmark, haina de blană achiziționată va avea o etichetă cu un cod unic, care îți oferă acces la  foarte multe informații – în mod transparent – despre originea blănurilor, bursă de la care au fost tranzacționate, locul unde s-a executat tăbăcirea sau vopsirea, precum și detalii despre manufacturare. Codul unic trebuie introdus pe platforma Furmark, și astfel, toate detaliile se află la un click…

Citeste continuarea Aici

You might also like