De la 1 iulie, compania CFR Călători, estimează o scumpire pentru biletele de tren

În România, explozia de facturi la energie se resimte și în rândul celor de la CFR. În acest sens, a fost anunțată o scumpire a prețurilor pentru bilete în următoarea perioadă.

Astfel, românii care călătoresc cu trenul ar putea plăti un preț mai mare pentru bilet  din vară. În acest sens, compania CFR Călători a făcut o solicitare. Astfel, dacă aceasta va fi aprobată de Ministerul Transporturilor, biletele de tren s-ar putea scumpi la data de 1 iulie 2022.

Menționăm că solicitarea a venit de la CFR Călători, iar guvernul trebuie să dea o hotărâre în acest sens. În ceea ce privește suma pe care călătorii ar urma să o plătească de la data de 1 iulie, în solicitarea înaintată guvernului, compania nu precizează procentul cu care să se majoreze costul biletelor pentru călătoria cu trenul.

Din punct de vedere al schimbărilor, pe de altă parte, ultima majorare a fost făcută în 2013, și atunci a fost diferențiată, cea mai mare fiind de 10%, deci există posibilitatea ca și în acest an să fie vorba despre o majorare similară.

În contextul organizatric, referitor la motivele care au dus la această majorare, conform…

Citeste continuarea Aici

You might also like