De ce sa alegi o cadă freestanding?

Căzile freestanding reprezintă o opțiune excelentă pentru băile amenajate modern. Au capacitatea de a schimba radical aspectul băilor și prezintă o serie de avantaje pentru care merită să fie luate în considerare atunci când se începe un nou proiect de amenajare. Chiar și designerii de interior optează pentru căzi freestanding și le recomandă de fiecare dată când au ocazia!

 

Ce sunt căzile freestanding?

Spre deosebire de căzile clasice, cele freestanding pot fi instalate în orice poziție, în orice parte a băii, fără să necesite sprijinirea de un perete. Pot fi montate direct pe pardoseală sau poziționate pe picioare. Fiindcă au un design aparte, căzile cu picioare sunt incluse adesea în băile amenajate în stil vintage sau retro. Însă nu există o regulă din acest punct de vedere. Pot arăta foarte bine în orice baie, indiferent de stilul de amenajare adoptat!

 

Ce trebuie să ai în vedere când vrei o cadă freestanding

Când vrei să optezi pentru o cadă freestanding trebuie să ai în vedere mai multe aspecte. În primul rând, ai nevoie de mult spațiu. De regulă, o astfel de cadă se montează la distanță față de perete, ceea…

Citeste continuarea Aici

You might also like