David Dobrincu face noi cuceriri. Unde o sa-l vedeti din toamna asta?

Canta, danseaza, face sport, vlog si televiziune, caci l-am vazut in ultimul timp saptamanal la emisiunea „Vorbeste lumea” de la Pro TV unde discuta problemele zilei dezbatute prin ochii lui de copil. Insa David Dobrincu mai are o multime de surprize, iar una dintre acestea a dezvaluit-o chiar la emisiune.

David Dobrincu la filmari Clanul

 

Pe langa faptul ca munceste zilnic precum un om mare pustiul mai si studiaza, desi in acest moment se afla in vacanta cu scoala. Insa in pauze el inregistreaza piese noi si canta la emisiunile unde este invitat. In plus, chiar el a marturisit in emisiune ca a primit un rol in serialul „Clanul” de la Pro TV de unde a publicat citeva imagini de la filmari pe paginile sale de socializare.

David Dobrincu cu chitara l

 

S-ar parea ca David a facut noi cuceriri dupa Diana Enache, Viviana Sposub, Emily Burghelea, Cosmina Pasarin sau Majda Aboulumosha de la „Vorbeste lumea”. Acum si Theo Rose si Catalina Grama – Jojo sunt fascinate de micutul lor coleg de filmare caci David a stiut cum sa le cucereasca. Si dupa cum vedeti din imagini a fost rege la filmarile pentru „Clanul”. Abia asteptam sa-l vedem in acesta dar si in „Familia Adamms” si sa-i…

Citeste continuarea Aici

You might also like