David Arakhamia: Abramovici a făcut o treabă bună în plin război în Ucraina

În Ucraina, Roman Abramovici ar fi fost de acord să facă un pas extrem de important în războiul provocat de Vladimir Putin.

Din declarațiilor pe care consilierul prezidenţial ucrainean David Arakhamia le-a făcut pentru Voice of America, fostul patron al echipei engleze de fotbal Chelsea a acceptat cererea de a contribui la negocierea încetării invaziei ruse.

De altfel, această informație a fost dezvăluită de Il fatto Quotidiano.

În afirmaţiile lui Arakhamia, „El a negociat coridoarele umanitare de la Mariupol și a salvat viețile civililor ucraineni”. La majoritatea acordurilor s-a ajuns datorită lui „– a adăugat apropiatul lui Zelenski. Acesta a arătat că Abramovici  a făcut o treabă bună în ceea ce privește coridoarele umanitare de la Mariupol, Berdiansk, Zaporijia, dar nu a putut face nimic pentru coridoarele de la Bucea și Makarov, nordul Kievului și Regiunea Cernihiv.

„De îndată ce va apărea oportunitatea, cu siguranță îl voi suna pe Abramovici pentru a proteja interesele ucrainene”, a spus oficialul.

Mai mult, acesta a mai precizat că este probabil, ca omul de afaceri rus să fie rugat să-și aducă contribuția la crearea…

Citeste continuarea Aici

You might also like