Cutremur în piața cryptomonedelor!

Crypto treaderii au avut de suferit în ultima zi. Piața monedelor digitale a înregistrat o scădere masivă în ultimele ore și trendul pare să fie în continuare în scădere.

Astfel, după scăderea bruscă a pieței de cryptomonede, una dintre cele mai afectate este chiar blazonul acestei lumi, și anume Bitcoin-ul. În plus, Criptomoneda a înregistrat o scădere a valorii de 8% fața de ziua precedentă.

Aşadar, Bitcoin a scăzut cu circa 8% în ultimele 24 de ore și se tranzacționa la 38.709 dolari, potrivit datelor CoinDesk, citate de  CNBC.

De asemenea, Ether, a doua cea mai puternică cryptomonedă după capitalizarea pieței, a scăzut cu peste 9% în ultimele 24 de ore. În prezent, se vinde cu 2.853 dolari, după ce a scăzut până la 2.809,51 dolari în ultimele 24 de ore, conform CoinDesk.

Mai mult, scăderile înregistrate de criptomonede au loc după pierderile de pe Wall Street de joi 20 ianuarie. Nasdaq a scăzut cu circa 5% în această săptămână, iar S&P 500 se află la a treia săptămână consecutivă de pierderi. În situaţia în care randamentul titlurilor de trezorerie americane pe 10 ani a crescut vertiginos la începutul acestei…

Citeste continuarea Aici

You might also like