Cum vei economisi timp și bani, cu o manichiură cu gel UV?

Se apropie o avalanșă de sărbători și, cu siguranță, îți dorești să fii pregătită cu cele mai bune ținute, machiaje și cu o manichiură impecabilă. Dacă ai în plan o vacanță la munte sau pe nisipurile calde, atunci ia în calcul înfrumusețarea unghiuțelor cu un gel UV ultra rezistent și super lucios. Nu vei mai avea grija pilei sau a forfecuței și te vei bucura liniștită de momentele de relaxare.

 

Programarea timpului este o provocare și îți lasă de multe ori impresia că nu mai reușești să îndeplinești tot ce ți-ai propus. Manichiura face parte din categoria activităților care necesită întreținere și vizite repetate la salon. Însă pentru a evita ședințele dese, fiecare femeie caută produse durabile, prin care să poată economisi din timpul alocat rutinei de îngrijire a unghiilor. În acest sens, au apărut aceste articole revoluționare pe piața cosmeticelor, cucerind rapid inimile iubitoarelor de artă pe unghii.

 

Probabil cel mai rezistent lac realizat până la ora actuală, acesta a generat un nou curent, aducând manichiura cu gel UV în topul preferințelor femeilor din lumea întreagă. Controversat la început, gelul are acum milioane de adepți, ce au fost fermecați de lucrările originale ale artiștilor din acest domeniu. Bazată pe produse de calitate premium, cu puterea de a reconstrui până și cele mai deteriorate unghii, manichiura cu gel te ajută să fii mereu peste așteptări.

 

Campioni mondiali la rezistență

Gelurile de construcție, 3 în 1, camuflaj, de culoare și design, French și cele de bază sau de finisare sunt responsabile de succesul tehnicii cu gel UV. Declarate numărul 1 la rezistență, acestea sunt imbatabile la acest capitol. Așadar, dacă ești în căutarea unor produse învingătoare, gelurile sunt pentru tine!

 

În cazul în care nu mai dorești să apelezi la serviciile unui tehnician manichiurist și vrei să te ocupi chiar tu de unghiile tale, la tine acasă sau în compania unei prietene, va trebui să te familiarizezi cu câteva reguli de utilizare ale acestor produse. Vei evita astfel obținerea unor rezultate dezamăgitoare sau chiar deteriorarea unghiilor. Pornind la drum cu tolba plină cu sfaturile și produsele profesionale recomandate de specialiștii din domeniu, vei beneficia de tot suportul necesar pentru a obține cele mai spectaculoase picturi miniaturale.

 

Spre deosebire de manichiura clasică, cea cu gel nu te mai obligă să intri săptămânal într-un salon pentru refacerea lucrării, economisind astfel timp și bani. Cu un gel UV, manichiura va dura până la 4 săptămâni în cele mai bune condiții, timpul alocat vizitelor la manichiurist fiind cu mult redus.

Avantajele aduse de durabilitatea și rezistența produselor o vei cunoaște încă de la prima utilizare. Gelul nu se va zgâria ușor, iar vâscozitatea îi va permite să fie extrem de maleabil. Ușurința prin care poate fi modelat și aderența sa ridicată îl nominalizează ca fiind soluția perfectă atunci când vrei să ieși în evidență cu niște unghii personalizate, care să îți reflecte stilul prin elementele originale aplicate.

 

Indiferent de modul în care alegi să îl utilizezi, pe unghia naturală, în construcția extensiilor sau în modelarea unghiilor false, acesta este pregătit pentru orice provocare artistică. Gelurile de culoare și design, prin pigmenții intenși din compoziție, te vor cuceri iremediabil, iar calitatea de top te va ajuta să înțelegi rapid de ce este un gel UV atât de îndrăgit. Apropo, tu când ți-ai propus să îl încerci?

 

You might also like