Cum trebuie să-ţi păstrezi telefonul dacă vrei să-l ai cât mai mult timp

În prezent toată lumea deţine un telefon, şi nu se desparte nicidată de el. El ne ajută să facem multe lucruri importante din viața noastră, astfel, să ținem legătura cu oamenii din jurul nostru, să lucrăm, să ne orientăm pe stradă sau în mașină, să comandăm mâncare, să facem shopping online, să ascultăm muzică și multe altele.

Însă trebuie să avem grijă de telefonul nostru, dacă vrem să fie asistentul nostru personal cât mai mult timp. Ce nu trebuie să facem şi să nu facem ca dispozitivul nostru să fie în perfectă stare de funcționare.

-Nu uita de update-uri

Fie că vorbim de update-ul la aplicațiile pe care le folosești sau la cel de soft ori de securitate, amânarea actualizărilor ți-ar putea îngreuna mult interacțiunea pe care o ai cu telefonul tău.  Ar fi bine să nu le ignori și să le faci de îndată ce primești notificarea că sunt disponibile.

-Nu te conecta la rețele publice de Wi-Fi

Poate vrei să economisești din internetul tău de pe abonament și vrei să folosești net de la o rețea publică, așa cum este cea dintr-un restaurant sau dintr-un aeroport. Însă nu întotdeauna ce e gratuit e și bun. În cazul…

Citeste continuarea Aici

You might also like