Cum transformăm hidroizolația unui acoperiș într-o lucrare de neuitat?

Probabil cel mai predispus spațiu la probleme din cauza apei și a precipitațiilor este acoperișul. Acesta, fie el descoperit sau nu, se află în directa acțiune a fenomenelor meteo, aducând deseori probleme ultimelor etaje ale clădirilor. Din fericire însă, există procesul de hidroizolatii acoperis, proces ce ne ajută în eliminarea parțială sau completă a acestor probleme, oferind o durată de viață mai mare clădirilor.

Hidroizolarea este de fapt procesul prin care se aplică straturi de protecție a pereților unei clădiri. Aceste straturi pot fi sub forma unor membrane, pot fi turnate sau transformate în zone recreative pe care dacă le vedem ni le dorim în propria casă. Acesta este și cazul tipurilor de hidroizolatii acoperis pe care urmează să le discutăm în următoarele rânduri, acoperișul fiind cel mai ofertant spațiu pentru astfel de lucrări.

 

Hidroizolația simplă a acoperișului

Acesta este procesul ce trebuie urmat pentru prima dată, chiar și în scenariile următoare, el fiind pasul de bază și cel mai important al siguranței acoperișului. Acest pas presupune plasarea unor membrane impermeabile pe suprafața exterioară a…

Citeste continuarea Aici

You might also like