Cum sa te imbraci bine si ieftin, la birou

Doar pentru faptul ca esti o femeie de afaceri sau ca ai o meserie in cadrul unei multinationale unde tinuta joaca un rol important, nu inseamna ca poti arata bine doar daca investesti in articole scumpe. Cu atat mai mult daca esti o persoana care militeaza pentru cumpatare sau care pune accentul pe ceea ce te face sa te simti bine si increzatoare, in detrimentul brandurilor si a trendurilor pe care le poarta ceilalti din jurul tau.

Daca tinuta nu urmeaza principiile unei uniforme cu caracteristici tipice, vei putea arata senzational la birou si intr-o fusta si un top accesibil, respectiv intr-o rochie office. Unde le gasesti, dar si cateva sfaturi de care sa-ti tii cont atunci cand iti alegi noi articole vestimentare pentru locul de munca, afli in cele ce urmeaza.

Investeste intr-o rochie basic

Una sau mai multe rochii basic te vor ajuta sa te bucuri de un item extrem de versatil la care vei putea apela chiar si in afara orelor de lucru, ca de exemplu, cand mergi in oras, la cumparaturi, la o cina etc. Deci vei avea nu doar o rochie de birou, ci si una care te va salva in nenumarate alte situatii.

Prin “rochii basic” nu se inteleg doar acele rochii negre ce nu lasa nimic…

Citeste continuarea Aici

You might also like