Cum să scapi de furnicile din grădina ta

Furnicile sunt un grup unic de insecte care formează colonii organizate. Există multe specii diferite și, de-a lungul istoriei, s-au răspândit pe întreaga planetă. Furnicile sunt atât de răspândite, încât în majoritatea grădinilor din orice loc sunt prezente cel puțin două specii. Dimensiunile lor mici și capacitatea de a simți hrana le-au permis să colonizeze cu succes grădinile noastre și chiar să intre în casele noastre.

Grădinile oferă un habitat perfect pentru furnici, cu numeroase goluri, colțuri și crăpături în care acestea își pot face cuiburile. Grădinile moderne sunt, de obicei, sărace în amfibieni mici, reptile, mamifere și păsări care se hrănesc cu ele. Acest lucru le dă frâu liber să crească în număr și să devină o prezență notabilă în curte.

Există o serie de tratamente și metode pentru a elimina cuiburile specifice. Prin urmare, am alcătuit mai jos un ghid despre furnici și metode de eradicare.

 

De ce trăiesc furnicile în grădina dvs?

 

Furnicile trăiesc în grădina dvs. deoarece fie există un cuib, fie există un cuib în apropiere. Dacă aveți un număr excesiv de furnici, probabil că acest…

Citeste continuarea Aici

You might also like