Cum să îți alegi corect tâmplăria pentru casa ta?

Pentru izolarea unei case o importanță deosebită o are tâmplăria pe care o alegi. Geamurile și ușile trebuie să fie în așa fel făcute încât să îți izoleze încăperea atât termic cât și fonic. Piața ferestrelor și ușilor este extrem de ofertantă, dar cum să știi la ce trebuie să te uiți atunci când îți alegi produsele necesare casei tale. Iată câteva informații care sperăm să te ajute să iei deciziile mai ușor.

În funcție de ce criterii să îți alegi geamurile și ușile pentru casa ta?

Pentru casa ta vei avea nevoie de geamuri și uși de interior și de exterior. Cele pentru interior sunt relativ ușor de ales, deoarece acestea nu interacționează cu factorii externi care pot dăuna, astfel că nu cauți foarte multe caracteristici tehnice, ci mai degrabă te uiți după aspect. Însă, când vorbim de geamurile și ușile pentru exterior, acestea trebuie alese cu mare grijă. În primul rând acestea trebuie să izoleze termic și împotriva umidității.

În acest caz trebuie să ții cont de zona în care locuiești, de temperaturile minime și maxime care s-au înregistrat în zona respectivă, și trebuie să alegi ceva care să…

Citeste continuarea Aici

You might also like