Cum să faci, să pui bani de-o parte?

În vremurile noastre, a pune bani de-o parte este un proces destul de anevoios, având în vedere că există momente în care nu avem destui bani pentru a economisi sau intervin alte cheltuieli pe care nu le putem amâna. Cu toate acestea, există trei reguli care ne-ar putea ajuta în procesul de economisire.

Urmează aceste trei reguli de aur

În prezent, economisirea banilor este un subiect extrem de discutat în ultima perioadă, mai ales în contextul în care prețurile au crescut extrem de mult, iar unii oameni de abia pot trăi de la o zi la alta.

Având în vedere că prin economisire oamenii nu își pot satisface orice dorință, te-ai aștepta ca majoritatea populației să pună bani de-o parte. În realitate, lucrurile nu stau așa. Studii efectuate în acest sens arată că rata de economisire în România este de 9%, în timp ce în zona euro aceasta ajunge la 12%.

Dacă vrei să economisești și nu știi de unde să începi, experții în domeniu spun că ar trebui să ne stabilim un nivel de economisire de 10%, procentaj ce nu ne va destabiliza din punct de vedere financiar. De asemenea, există trei reguli importante pe care ar trebui să le urmăm cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like