Cum să economisești bani. Important e să fii disciplinat și să repari ceea ce ce nu mai funcționează

În cazul în care revenirea în formă fizică la locul de muncă a fost una greoaie, în ideea în care încă te adaptezi și mai mult de atât, ți-ai păstrat obiceiul de a comanda masa în oraș, de a-ți face cumpărăturile online, chiar dacă trebuie să achiți taxele de expediere, atunci cu siguranță ai observat schimbări în bugetul tău. 

Odată cu creșterea prețurilor, este firesc să resimți acest lucru în ceea ce privește cheltuielile, mai ales dacă încă nu ai obținut o creștere salarială.

Dacă nu ești încă dispus să renunți la acest răsfăț, de a comanda mâncarea din oraș atunci când ești la job, iată ce poți face pentru a reuși să pui bani deoparte.

 

Repararea lucrurilor stricate

Nu ai nevoie de niciun studiu de-al unor cercetători britanici pentru a ști că obiectele se strică în timp. Desigur, costul reparației lor poate fi acoperit de garanție, însă doar pentru o anumită perioadă. Indiferent de situație, în loc de a renunța definitiv la obiectele nefuncționale, trebuie să ai în vedere reparația lor. De exemplu, dacă ți s-a defectat computerul și ți s-a stricat o componentă, o poți înlocui. Dacă după…

Citeste continuarea Aici

You might also like