Cum sa creezi tinute care sa nu para ieftine? Vesta blanita e un must-have in gaderoba ta!

Ai o pozitie inalta in societate, iti permiti sa investesti in garderoba ta, dar – pur si simplu – iti este dificil sa creezi tinute care sa nu para ieftine, din cauza articolelor vestimentare pe care le gasesti in magazine?

Iata solutia: vesta blanita e un must-have in garderoba ta. Hainele din blana naturala sunt atemporale si reprezinta un simbol al luxului, al elegantei si al rafinamentului chiar si astazi. Trendurile anului 2022 pun in valoare aceste piese indispensabile si in acest sezon, mai ales pentru ca au rolul de a reinventa tinutele. Iata cateva sfaturi avizate de care sa tii cont, daca vrei ca tinutele tale sa nu para ieftine, ci dimpotriva.

 

Evita blana sintetica, artificiala

Cu siguranta, alegerea unei haine de blana este o idee excelenta, daca vrei sa creezi tinute care sa te scoata din anonimat. E important, insa, si ce tip de haine alegi. Evita blanurile sintetice, artificiale! Ele nu vor putea reda frumusetea autentica a hainelor de blana naturala, indiferent care sunt artificiile estetice la care se apeleaza. Daca ratiunea pentru care eviti sa cumperi blanuri naturale tine de etica, nu uita ca industria de fast-fashion creste semnificativ nivelul…

Citeste continuarea Aici

You might also like