Cum să alegi mărimea potrivită atunci când cumperi haine pentru copii?

Toată lumea știe cât de repede cresc copilașii. Este un fapt atât de bine cunoscut, încât au fost inventate până și vorbe din străbuni despre acest lucru. Dezvoltarea copiilor este un prilej de bucurie, însă fiecare etapă din rolul de părinte vine cu câte o provocare. Tocmai pentru că micuții cresc atât de repede, a cumpăra haine pentru copii este o chestiune la ordinea zilei. Cum cunoști însă care este măsura potrivită pentru cei micuți?

Care sunt măsurătorile standard pentru hainele de copii?

Hăinuțele pentru copiii mici se notează în funcție de intervalul de vârstă. Astfel, mărimile standard sunt între 0-3 luni, 3-6, 6-9, 9-12, 12-18 și 18-24 luni.

Nu trebuie să reții toate aceste numere, deoarece majoritatea magazinelor (fizice sau online) pun la dispoziție un tabel de mărimi când vine vorba de haine pentru copii. Așadar, alături de mărimile standard, vei vedea și măsurătorile în centimetri pentru criteriul de vârstă.

Cum aflu cel mai ușor mărimea copilașului meu?

Măsurătorile pentru hainele de copii sunt destul de ușor de înțeles, odată ce afli principiul de bază după care se notează. Cel mai ușor de a afla…

Citeste continuarea Aici

You might also like