Cum să alegi cea mai bună folie pentru solar?

După o perioadă în care a locui la bloc părea cea mai bună opțiune pentru majoritatea românilor, lucrurile au început să se schimbe. În special familiile cu copii au înțeles că a locui la curte implică mai multe avantaje, și de aceea au decis să facă o schimbare în acest sens.

Astfel, ideea de a-ți cultiva propriile legume într-un solar, pentru a le oferi celor dragi produse proaspete și sănătoase a fost unul dintre motivele care au stat în spatele hotărârii de a renunța la apartamentul de la bloc. Zis și făcut!

Dacă ai reușit să identifici în curtea ta suficient spațiu pentru a-ți amenaja un solar, te-ai documentat despre cum poate fi construit, dar acum trebuie să te gândești și la folia pentru solar. Sunt câteva recomandări, pe care le-ai putea găsi interesante, astfel:

Alege mereu calitatea

În prezent, chiar dacă poate nu costă chiar atât de mult, asta nu înseamnă că trebuie să alegi orice folie, pe motiv că sigur își va face treaba și dacă nu, o înlocuiești rapid și gata. Însă, de ce să nu investești de prima dată într-un produs de bună calitate, care să le permită plantelor tale să se dezvolte…

Citeste continuarea Aici

You might also like