Cum poți optimiza inteligent spațiul dintr-o baie mică?

Chiar dacă ai o baie de dimensiuni reduse, te poți folosi de suprafața pe care o ai la dispoziție pentru a-ți maximiza eficient spațiul, astfel încât să ai la îndemână toate elementele necesare într-o baie, de la lavoar, la cabină de duș și până la spațiul destinat mașinii de spălat rufe.

 

Ca efectul să fie cel scontat tot ce trebuie să faci este să delimitezi inteligent suprafața camerei în patru spații distincte, cu ajutorul pereților despărțitori. Aceștia pot fi mai subțiri decât pereții de rezistență, însă dacă vrei să instalezi o toaletă pe unul dintre ei cel mai bine ar fi să discuți cu un specialist.

 

Așa cum spuneam anterior, patru spații sunt cu adevărat importante într-o baie: loc special pentru chiuvetă, unul pentru mașina de spălat, unul pentru cabina de duș, iar altul pentru toaleta pe care o poți cumpăra de la Sanotechnik.

 

Pentru a-ți eficientiza și mai mult spațiul din baie recomandarea specialiștilor în designul interior este să optezi pentru un model de cabine de dus complete. Lângă aceasta nu ar strica să plasezi un radiator pentru prosoape, astfel încât să ai ștergarul mereu la…

Citeste continuarea Aici

You might also like