Cum poți crea iluzia de cameră mai mare cu un tablou?

Tablourile sunt printre cele mai vechi elemente de decor utilizate în amenajarea locuințelor. Au o istorie de câteva sute de ani, iar până în prezent au reușit să aducă un plus de valoare fiecărei locuințe. Nu-i de mirare faptul că majoritatea magazinelor de decorațiuni au rafturile pline de tablouri moderne, care pot fi achiziționate și poziționate strategic prin casă astfel încât să se obțină anumite efecte.

Un avantaj al tablourilor constă în faptul că pot crea iluzii. Așa cum multe dintre elementele de decor sunt capabile să îmbunătățească ambianța și să creeze efecte, tablourile moderne pot adăuga o notă diferită camerelor, pot oferi mai multă luminozitate sau pot scoate în evidență o anumită zonă din încăpere.

Camera mică – cum o facem sa pară mai spațioasă?

Când vine vorba de amenajarea unei camere mici, sunt câteva trucuri care pot fi puse în aplicare pentru a o face să pară mai spațioasă. Luminozitatea și nuanțele cât mai deschise a elementelor de mobilier și decor au capacitatea de a crea iluzia unui spațiu mărit. Drept urmare, dacă ai în plan să redecorezi o cameră mică din locuință, asigură-te…

Citeste continuarea Aici

You might also like