Cum îți asortezi corect elementele principale într-o cameră

Ideea preconcepută avută de mulți dintre noi că draperiile trebuie să se asorteze musai cu covorul a început, din fericire, să dispară. Indiferent de elementele prezente într-o cameră, acestea trebuie să aibă culori complementare și nicidecum identice, pentru a crea o armonie vizuală.

 

Odată cu inundarea pieței de profil cu mobilier extrem de variat și cu prețuri mult mai accesibile față de cele din urmă cu mai bine de 20 de ani, oamenii reușesc să aducă frecvent schimbări în amenajarea locuinței. Cu toții ne dorim o casă ca în filme, cu încăperi înalte și spațioase, cu mobilier luxos, luminat de razele soarelui pe tot parcursul zile, însă, de multe ori, bugetul nostru nu corespunde dorințelor. 

Cei care sunt pasionați de design interior și alocă suficient timp studiind descoperă că există câteva artificii utilizate de specialiștii din domeniu, ce aduc oricărei case o notă de rafinament. Din fericire, putem acum obține niște rezultate destul de apropiate de visurile noastre, fără a cheltui bugete impresionante și chiar dacă locuința noastră are doar 50 de metri pătrați. 

 

Iată care sunt cele mai la îndemână…

Citeste continuarea Aici

You might also like