Cum este viaţa preşedintelui Volodimie Zelenski după invazia rusă, preşedinte şi părinte?

De pe 24 februarie, Volodimir Zelenski trăiește clipe de coșmar din cauza războiului izbucnit în Ucraina, dar și din cauza faptului că a fost despărțit de soție și de copiii săi. Recent, Olena Zelenska a vorbit într-un interviu despre suferința pe care o trăiește zilnic din cauza invaziei ruse.

Cum au trăit Volodimir Zelenski, soţia şi copiii săi primele momente după declanşarea invaziei?

Pe data de 23 februarie, poporul ucrainean nu se aștepta să izbucnească un război în zorii zilei următoare. Din nefericire, armata rusă a atacat atunci Ucraina, iar conflictul militar continuă de aproape cinci luni de zile.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a povestit recent cum a fost pentru ea și copiii ei, Aleksandra și Kiril, ziua de 24 februarie 2022. Aceasta a mărturisit sincer că nu și-a imaginat vreodată că noaptea de 23 februarie va fi ultima noapte când își va putea strânge soțul în brațe.

Înainte de a răsări soarele, Olena Zelenska și copiii ei au fost treziți brusc de bubuitul exploziilor. Aceasta s-a ridicat din pat și și-a găsit soțul în camera alăturată, îmbrăcat deja într-un costum pentru serviciu.

În…

Citeste continuarea Aici

You might also like