Cum alegi plăcile de granit pentru terasă

Granitul este un material cu o frumusețe aparte, pe care îl poți folosi deopotrivă în amenajări interioare și exterioare. La nivelul terasei, granitul poate aduce beneficii majore, astfel că poți opta pentru mai multe tipuri de plăci pentru a realiza o acoperire calitativă, deosebit de estetică. Iată care sunt aceste tipuri de plăci de granit și care sunt plusurile pe care acestea le aduc.

Plăci de granit fiamat 

Granitul fiamat este una dintre cele mai bune opțiuni de realizare a unei pardoseli, fiindcă oferă suprafețe antiderapante, perfecte pentru orice tip de trafic. Ai la dispoziție o gama variata de placi de granit pentru terasa din care poți alege ca să amenajezi cu bun gust și rafinament și în același timp să te bucuri de eficiență și de siguranță.

Granitul fiamat are aceleași caracteristici de rezistență ale plăcilor de granit uzuale, diferența constând în procedeul de prelucrare care implică arderea materialului la nivelul stratului superior. În acest fel, suprafața devine rugoasă și nu permite alunecarea, însă aspectul și durabilitatea nu sunt afectate. Arderea contribuie doar la topirea cristalelor la nivel…

Citeste continuarea Aici

You might also like