Cum a slăbit Diana Ramadan de la Virgin Radio 22 kg în doar câteva luni! Vezi transformarea incredibilă a artistei!

Pe Diana Ramadan o știți de la Virgin Radio, unde o ascultați în fiecare zi de la 10:00 la 13:00, dar și din nenumăratele piese lansate sub proiectul Rawanne, printre care “Caliente”, care a fost Hit în Polonia, însă nu știți prin ce transformare spectaculoasă a trecut artista în ultimii ani, reușind să slăbească 22 de kilograme.

Secretul? Se pare că este vorba despre Carmen Barcan, terapeut specializat în tehnici non-invazive de slăbire și remodelare corporală, dar și un promotor al stilului de viață sănătos.

“Am slăbit 22 de kg în total. În 2021 am cunsocut-o pe Carmen Barcan (terapeut), am slăbit primele 12 kg în 3 luni. Apoi, la finalul anului 2022 am revenit la ea pentru alte 3 luni în care am mai slăbit încă 10. Totul fară sport. Doar prin dietă și proceduri de remodelare corporală”, a declarat Diana Ramadan.

“Pe lângă faptul că este un specialist în ceea ce face, Carmen Barcan te ajută și emoțional să treci prin procesul de slăbire. Până acum, am ținut ascuns secretul care m-a slăbit 22 de kg. Asta pentru că nu voiam să o dezamăgesc. Îmi era teama că nu voi reuși, nu aveam încredere că pot face asta,…

Citeste continuarea Aici

You might also like