Cu cine şi ce ţinută a purtat în noaptea de Revelion, Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. De-a lungul timpului, diva de Monaco a impresionat pe toată lumea prin ținutele pe care le-a purtat, iar finalul anului 2021 nu a făcut excepție.

Mihaela Rădulescu a petrecut Crăciunul și Anul Nou alături de iubitul ei, Felix Baumgarter, în sudul Franței, la Monaco. Aceasta și-a impresionat partenerul de viață cu ţinutele perfecte pe care le-a purtat, ținute în care a putut fi văzută și de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online a iubitului ei.

Acesta a postat pe Instagram un filmuleț în care apare Mihaela Rădulescu în timp ce ieșea dintr-un hotel. Diva de Monaco a decis să poarte în noaptea de Revelion o rochie neagră, mulată, la care a asortat o pereche de pantofi albi care se potriveau cu pardesiul. De asemenea, la această ținută, bruneta a asortat și o geantă tip plic.

Outfitul ales de Mihaela Rădulescu pentru seara dintre ani a fost compus, cel mai probabil, din piese Chanel, având în vedere că vedeta a fost la cumpărături într-un astfel de magazin cu câteva zile înainte.

De asemenea, vestimentația aleasă de diva de Monaco l-a surprins…

Citeste continuarea Aici

You might also like