Cristina Bălan, ex Vocea Romaniei, este insărcinata in 6 luni si va avea o fetita

Însărcinată pentru a două oară, Cristina Bălan a povestit, în exclusivitate la Prima TV, despre clipele pe care le trăieste. “Este ceva atât de așteptat și cu totul neasteptat. Nu ne-am gândit că o să ne iasă așa repede și firesc, e o sarcina foarte ușoară, chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind. Am mari emoții, băieții sunt extrem de încântați, mă pupă pe burtică, vorbesc cu sora lor, stiu că este sora lor, este fantastic.”

 

Sarcina a venit programată, soții Bălan își doreau un copil. “Ne gândeam că va fi o surpriză”, spune Gabi Bălan. “Eu mi-am dorit două sarcini în viața asta, 2 copii. Mi-a ieșit din prima însă am doi copii. Mi-am dorit să cunosc și partea tipică, am avut mare încredere, am avut un instinct extrordinar, am simțit că e vorba de o sarcina tipică. Sunt în luna a șasea. Sunt discretă de felul meu și nu îmi place atenția. Acum, mi-am asumat și mă bucur pentru că este vorba de o minune”, spune Cristina.

 

Numele pentru cea mică este decis deja. “Avem 2 nume, ambele au fost decise de pitici. Sofia a fost primul nume, este un personaj adorat de copii din…

Citeste continuarea Aici

You might also like