Crina Mardare, noul profesor de canto la Te cunosc de undeva!

„Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari. Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la Te cunosc de undeva!, ne omoară! (râde). Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!”, a mărturisit profesoara de canto, Crina Mardare.

Fiecare moment de pe scena Te cunosc de undeva! ascunde în spate zeci de ore de antrenamente de actorie, canto şi coregrafie: „Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată… e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!”, a mai completat Crina.

Printre surprizele celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, show care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1,…

Citeste continuarea Aici

You might also like