Corpuri de iluminat liniare cu LED pentru interior și exterior

 

Noua generație de corpuri de iluminat liniare cu LED poate fi folosită pentru orice categorie de spatii comerciale sau industriale, dar și pentru iluminatul casnic. Iar corpurile de iluminat liniare cu LED pentru interior și exterior de la Led-Star reprezintă soluția ideală pentru obținerea unui echilibru intre design-ul modern și iluminarea eficienta.

În magazinul online cu cele mai bune și accesibile soluții pentru iluminatul LED găsim corpuri liniare suspendate și aplicate, ce vin împreună cu cea mai bună tehnologie LED.

Profilele elegante și rezistente din aluminiu/metal/plastic, sub culorile alb/gri/negru, sunt o metodă ideală de a crea proiecte unice cu imagini vizuale puternice. Finisajele perfecte și lumina uniformă a corpurilor liniare LED sunt cele care permit jonglarea după bunul plac, aici limita fiind doar imaginația.

Led-Star pune la dispoziția clienților săi o gama de corpuri de iluminat liniare cu temperatură de culoare naturală sau rece, 4000K – 6500K, cu grade de protecție IP21 (interior) și IP65 (exterior), potrivite pentru orice scenariu.

 

Corpuri de iluminat liniare cu LED pentru interior și exterior

Corpurile liniare…

Citeste continuarea Aici

You might also like