Coreea de Nord a anunțat un conflict direct cu SUA!

Coreea de Nord va începe în curând un conflict militar direct cu Statele Unite ale Americii. Kim Jong Un, liderul nord-coreean, a dat ordin deja generalilor săi să pregătească arsenalul nuclear.

Astfel că, joi, 20 ianuarie, Coreea de Nord a vorbit despre o posibilă reluare a testelor cu rachete nucleare şi balistice cu rază lungă de acţiune. Totul s-a întâmplat la o întâlnire a Biroului Politic condusă de liderul nord-coreean.

Acum, acesta se pregăteşte pentru „o confruntare pe termen lung” cu Statele Unite ale Americii, potrivit informaţiilor difuzate de agenţia oficială nord-coreeană KCNA, informează AFP.

„Politica ostilă şi ameninţarea militară a Statelor Unite a atins un prag al pericolului care nu mai poate fi ignorat”, iar reuniunea Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Muncitorilor „a ordonat (…) să se examineze rapid problema reluării” tuturor activităţilor suspendate temporar, a precizat KCNA, referindu-se la programele nucleare şi de rachete cu rază lungă de acţiune.

SUA, acuzată de calomnie de Coreea de Nord

De asemenea, în anul 2018, Kim Jong Un anunţa public un moratoriu asupra testelor nucleare…

Citeste continuarea Aici

You might also like