Copii din România, ademeniți prin metoda lover-boy

 După doi ani de documentare, o investigaţie BBC dezvăluie cum sunt ademeniți copii din România să intre în industria sexului și cum unii dintre ei ajung în Marea Britanie, traficați pentru sex. 

Astfel, odată ajunși în Marea Britanie, copiii sunt ținuți captivi și obligați să ofere servicii sexuale, conform materialului BBC.

de asemenea, jurnalista BBC Jean Mackenzie a petrecut doi ani călătorind între România și Marea Britanie și dezvăluie de ce această industrie înflorește, după ce a cunocut fete care sunt vândute și cumpărate.

Totodată, reportajul prezintă în deschidere o operațiune a poliției la o casă din Birmingham, Anglia, unde găsesc patru fete din ţara noastră, îmbrăcate numai în lenjerie. Poliția suspectează că fetele au fost traficate în Marea Britanie și obligate să se prostitueze.

Fetele sunt duse într-un loc sigur și li se oferă asistență, dar pentru că ele nu recunosc că au fost traficate, iar prostituția este legală în Marea Britanie, fetele sunt duse înapoi în casa de unde au fost ridicate, despre care polițiștii susţin că funcționează ca bordel.

În plus, Jean Mackenzie a călătorit în…

Citeste continuarea Aici

You might also like