Compania aeriană Lufthansa ar putea reveni pe profit în acest an

Jiua de joi vine cu veşti bune pentru grupul german Lufthansa. Cele mai noi estimări, vorbesc despre o revenire la profit operaţional pentru întreg grupul în acest an. Acţiunile companiei au crescut imediat, cu peste 5%, după anunţul venit în urmă cu câteva ore. De asemenea, Lufthansa a anunţat şi un acord cu sindicatul Verdi, pentru a se evita noi greve ale angajaţilor, precum cea din luna iulie.

Într-un anunţ făcut joi, 5 august, grupul german a transmis că se aşteaptă ca cererea de zboruri pe distanţe scurte din Europa să stimuleze creşterea la companiile sale aeriene de pasageri.

Lufthansa se aşteaptă să revină pe profit operaţional în 2022, după o pierdere majoră anul trecut

Din acest motiv, Lufthansa estimează o revenire la profit operaţional pentru întregul grup în anul 2022, astfel,  acţiunile companiei germane au crescut cu peste 5% joi, 4 august.

În urma eliminării restricţiilor legate de pandemie în 2020 şi 2021, călătorii şi-au reluat zborurile, iar asta a ajutat marii jucători de pe piaţă, precum Lufthansa, Air France – KLM şi IAG, proprietarul British Airways, să raporteze iarăşi profit în această vară,…

Citeste continuarea Aici

You might also like