Communities este o funcţie creată de WhatsApp

De acum, administratorii grupurilor WhatsApp vor putea elimina mesajele problematice din chaturile tuturor. WhatsApp construiește o caracteristică pentru a organiza grupuri separate în structuri mai mari care ar putea fi utilizate de companii sau școli, a anunțat serviciul de mesagerie deținut de Meta Platforms.

Astfel, „ Communities” vor conține, de asemenea, noi instrumente pentru administratori, inclusiv mesaje de anunț care sunt trimise tuturor și control asupra grupurilor care pot fi incluse, scrie Busineee-Standard.

În contextul companiei,„În centrul fiecărei comunități pe WhatsApp se află o descriere și un meniu al grupurilor la care oamenii pot alege să se alăture. Acest lucru oferă o structură și o organizare a conversațiilor între grupuri mai mari și mai complexe, care le permite oamenilor să se concentreze pe ceea ce contează pentru ei”, a spus compania

„În acest fel, oamenii pot primi actualizări trimise întregii comunități și pot organiza cu ușurință grupuri de discuții mai mici despre ceea ce contează pentru ei”.

WhatsApp lansează Communities

În cadrul aplicaţiei, comunitățile vor fi private, iar mesajele vor…

Citeste continuarea Aici

You might also like