Colegul lui Cristi Minculescu, Doru Borobeica (Boro), basistul trupei Iris, împlinește 60 de ani!

De peste 40 ani, rocker cu greutate si component de baza al legendarei trupe Iris, Boro poate spune că își aniversează cei 60 de ani plini în realizări, alături de colegii Cristi Minculescu, Valter și Mihai.
Boro este și compozitorul unora dintre hit-urile formației, și anume „Somn Bizar” și „Casino”, iar calitatile sale muzicale sunt recunoscute și apreciate atât de către colegii muzicieni, cât și de fani.
Prezență carismatică, veselă și nonconformistă, Boro este pasionat de ciclism, sport, pe care l-a și practicat în tinerețe, mare iubitor de pisici *este “tăticul” lui Freddie si Mozart), pe care i-a botezat bineinteles după marii muzicieni.
Boro își va sărbători ziua de nastere pe scena Berariei H, în data de 22 ianuarie, alături de colegii de formație și fani.
Reamintim că, pe 5 octombrie 2007, într-o ceremonie desfășurată la Palatul Cotroceni, Doru Borobeică, împreună cu ceilalți colegi, au fost decorați de Traian Băsescu, președintele României, cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, „pentru contribuția adusă timp de 30 de ani la promovarea muzicii rock”. A fost pentru prima dată când, în…

Citeste continuarea Aici

You might also like