CNN: Care sunt motivele haosului din transporturi

 În sfârșit, vacanța la care visai încă de la începutul anului 2020, înainte de pandemie, a sosit. Astfel, bagajele sunt gata făcute, ai timp suficient să ajungi la aeroport, doar că odată ajuns acolo, găsești cozi atât de lungi, încât pur și simplu pierzi zborul mult dorit.

Concret, asta li s-a întâmplat săptămâna trecută călătorilor – peste 1.000 de persoane – de pe aeroportul din Dublin. Situația a fost atât de haotică, încât guvernul l-a convocat pe directorul general al aeroportului pentru a veni cu un plan pentru restul verii, iar compania s-a angajat să plătească cheltuiala în plus a pasagerilor care au pierdut zborurile.

Dar din păcate, nu este vorba doar de Dublin. Operatorul aerian olandez KLM a încetat să mai vândă bilete timp de patru zile săptămâna trecută, ca urmare a haosului care a intervenit, pe parcursul lunilor aprilie și mai, la baza sa, aeroportul Schiphol din Amsterdam. KLM a oferit pasagerilor posibilitatea de a face o nouă rezervare, ca alternativă pentru a evita cozile lungi de la aeroport, relatează CNN.

Între timp, aeroporturile din Marea Britanie, inclusiv Manchester, Heathrow și Gatwick, sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like