Claire Rosinkranz continua sa livreze imnuri potrivite pentru vara si lanseaza single-ul „123”

Menținând un impuls de neoprit în acest an, cântăreața, compozitoarea și multi-instrumentista, Claire Rosinkranz, în vârstă de 18 ani, din sudul Californiei, oferă o nouă melodie intitulată „123”.
Piesa apare după imnul ei pop punkizat „i’m too pretty for this”. Acesta din urmă a strâns deja peste 1,2 milioane de ascultari pe Spotify. HYPBAE a botezat track-ul „noul imn al erei răufăcătorilor” și a continuat să-l salute drept „un bop cu care se poate identifica literalmente toată lumea într-o relație toxică”.

De când și-a lansat debutul „Backyard Boy”, Claire și-a construit în mod constant o bază de fani neclintiți la nivel mondial, strângând peste 1 miliard de streamuri globale.

În continuare, Claire iese la drum cu apariții viitoare la Lollapalooza, Austin City Limits, Life Is Beautiful și ca sprijin direct pentru Alec Benjamin în turneul său The (UN)Commentary Tour. Întâlnirile cu Alec Benjamin încep pe 8 septembrie în Austin, TX, la Stubb’s Waller Creek Amphitheatre și se încheie pe 16 octombrie la Arizona Federal Theatre din Phoenix, AZ.
Claire Rosinkranz și-a pus amprenta pentru prima dată în 2020,…

Citeste continuarea Aici

You might also like