Cine este Bianca Patrichi de la „Insula iubirii” si ce ar trebui sa stiti despre ea

Bianca Patrichi a dansat pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti şi are numeroase prezenţe în filme, emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. Frumoasa blondă este profesor-coregraf de balet şi dans contemporan. Mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca ne-a înseninat dimineţile mohorâte cand facea parte din echipa matinalului de la TVR cand aducea informaţiile meteo si facea multa mişcare sănătoasă si anume dans, yoga-pilates, stretching, zumba, aerobic.

Bianca Patrichi

Biana Patrichi a participat la „România Dansează”, „X Factor”, „Te Cunosc De Undeva” şi “IUmor” şi a fost concurentă la „Românii au Talent”. A mai avut colaborări coregrafice atât pentru filme româneşti, cât şi pentru producţii cinematografice internaţionale şi numeroase prezenţe în videoclipuri muzicale.

 

Bianca_Patrichi_Cu-capu_n-zori_TVR-1

 

Bianca Patrichi a început să danseze la trei ani, ea avand primul contact cu dansul la Palatul Copiilor, la vârsta de numai trei ani: „Îmi amintesc că tata se chinuia să mă înveţe să ţin ritmul… Mai apoi, tot el a fost acela care a…

Citeste continuarea Aici

You might also like