Cine e Jean Gavril, câștigătorul Dancing On Ice – Vis în doi?

După recentul succes de la Dancing On Ice – Vis în doi, unde Jean Gavril alături de partenera sa, Ana Maria Ion au câștigat marele premiu, atenția publicului și presei s-a îndreptat inevitabil asupra artistului.
Jean Florin Gavrilă, cunoscut sub numele de scenă Jean Gavril, este un cunoscut artist român, cântăreț și compozitor de muzică pop-rock și rock alternativ, născut pe 21 noiembrie 1993, în Constanța. Acesta și-a început cariera muzicală în 2014, sub îndrumarea casei de discuri Roton, moment în care a lansat piesa „Nebun de legat„, ca mai apoi să uimească cu un alt hit „Totul sau nimic„, lansat alături de label-ul independent HaHaHa Production. În prezent, Jean Gavril este un artist dublu semnat, fiind un real proiect de succes.

jean gavril

Pasiunea pentru muzică a început de când Jean era mic copil, chitara fiind primul instrument pe care l-a îndrăgit și studiat. A fost întotdeuana susținut de părinți, căci atașamentul față de universul muzical este o trăsătură de familie, ambii săi părinți având o relație specială cu muzica. După ce și-a terminat studiile liceale în Constanța, a ales să studieze arhitectura,…

Citeste continuarea Aici

You might also like