Chef Cătălin Scărlătescu a gătit pentru ieșeni!

Îndrăgitul chef care jurizează farfuriile concurenților show-ului Chefi la cuțite, difuzat de luni până miercuri pe Antena 1, a făcut senzație la Iași! Invitat la un live cooking show, Chef Cătălin Scărlătescu a gătit un meniu special pentru un eveniment privat, organizat la Miraval Palas, un restaurant exclusivist cu specific italiano-japonez.

Chef Cătălin Scărlătescu

Chef Scărlătescu a gătit pentru ieșeni!

Chef Cătălin Scărlătescu a realizat două variante de meniu în care a combinat arome deosebite, oferind un adevărat răsfăț al simțurilor. Muzica live, pe ritmuri DJ și organizarea minuțioasă a staffului au contribuit la succesul petrecerii. Încântat de aventura gastronomică de la Iași, Chef Scărlătescu a declarat: „Am fost foarte impresionat de atmosfera de la Iași. Ieșenii sunt foarte mișto, iar locurile din capitala Moldovei sunt spectaculoase. Eu rareori mă emoționez, dar imediat cum am ieșit din bucătărie, am simțit atmosfera acestui eveniment și am cunoscut niște oameni minunați”.

La final, a stat de vorbă cu fiecare invitat, peste 250 de persoane la număr, care au dorit să se destindă cu felurile de…

Citeste continuarea Aici

You might also like