Cetăţenii unguri se mută înapoi acasă din străinătate, mai devreme decât au planificat

În prezent, mulți dintre cei care trăiesc de multă vreme în străinătate se întorc mai devreme acasă decât au planificat, a declarat pentru ziarul ungar „Magyar Nmezet”, Gábor Koroknai.

În opinia antreprenorului, care se ocupă de repatriere, din cauza situației de război crește și numărul persoanelor care se întorc în tară și este o experiență grozavă pentru familii să se reîntâlnească cu cei de acasă.

În opinia sa, „Numărul celor care revin în ţară a crescut mai mult din cauza războiului”, a declarat ziarului amintit Gábor Koroknai, operatorul paginii de Facebook numită „Mutarea acasă”.

Ziarul „Magyar Nemzet” a stat de vorbă în urmă cu doi ani cu antreprenorul individual care se ocupă de transporturi de marfă şi de persoane din Europa de Vest în Ungaria – atunci el a observat că migraţia este principalul motiv pentru mutarea acasă, spunând că din 2015 tot mai mulți oameni caută posibilitatea pentru a se întoarce acasă, iar în 2020, de exemplu, la fiecare două zile a avut câte un transport de efectuat.

În momentul de faţă, Gábor Koroknai a spus ziarului amintit că criza generată de coronavirus a…

Citeste continuarea Aici

You might also like